Wie we zijn

We stellen onszelf aan u voor.

Gert-Jan van Silfhout

Gert-Jan van Silfhout

Fiscalist

Ik ben Gert-Jan van Silfhout, geboren in 1979 en getrouwd met Janita. Samen hebben we een dochter een een zoon. Ik startte met de opleiding Staatspraktijk Diploma Boekhouden (SPD) bij de Rabobank. Na één jaar stapte ik over naar een MKB-accountantskantoor waar ik begon als assistent accountant.

Al vrij snel werd mij duidelijk dat veel klanten behoefte hebben aan belastingadvies. Om aan die behoefte te kunnen voldoen, wilde ik verder leren. Na het afronden van SPD studeerde ik aan de Federale Belastingacademie. Vervolgens volgde ik de master Fiscaal Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Het leuke van deze studie was de mix tussen bedrijfseconomie en fiscaal belastingrecht.

In 2016 startte ik met Van Silfhout fiscaal. Naast dit werk geef ik ook les aan de accountantsopleiding en de opleiding Fiscaal Economie & Recht bij het Markus Verbeek Praehep. De combinatie van werken in de praktijk en lesgeven bevalt mij erg goed.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin en vind ik het leuk om te musiceren en te racefietsen!

Constantijn de Weert

Fiscalist

Ik ben Constantijn de Weert, geboren in 1982 in het prachtige plaatsje Heumen. Ik ben getrouwd met Hanneke en samen hebben we drie kinderen. Na wat omzwervingen via Haarlem, Lunteren en Texel, wonen we nu als gezin in Lunteren.

De focus lag voor mij op de studie Economie en Recht. Later verdiepte ik me in Fiscaal Recht en rondde ik die studie af via het Register Belastingadviseurs. Aan de Universiteit van Groningen behaalde ik de master Fiscaal Recht en vervolgens volgde ik de verdieping Estate Planning bij Licent Academy.

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, waar ik veel ervaring opdeed en me ook als persoon ontwikkelde. Vanaf 2018 werk ik samen met mijn zwager Gert-Jan van Silfhout bij Van Silfhout fiscaal. Dit is een mooie onderneming gericht op fiscaal en juridisch advies. Daarnaast combineer ik het praktijkgedeelte met het doceren aan de Hogeschool in Arnhem en Nijmegen (HAN) en de Hogeschool Utrecht (HU).

In mijn vrije tijd rommel ik graag in en om huis. Bij lekker weer pak ik alleen of samen met mijn kinderen de racefiets/mountainbike of trek ik de wandelschoenen aan. Ik geniet ervan om bij mijn vrouw en kinderen te zijn.

Gerrit Flier

Gerrit Flier

Fiscalist

Ik werd in 1979 geboren in Ede en kreeg de naam Gerrit Flier. In 2008 trouwde ik met Willeke en samen kregen we vier kinderen. We wonen in Wekerom.

Na mijn opleiding fiscale economie aan de HAN en de studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg ging ik bij een regionaal accountantskantoor werken. In de zestien jaar die volgden, heb ik mij ontwikkeld tot zelfstandig fiscalist met een eigen klantenportefeuille.

Begin 2020 besloot ik om Van Silfhout fiscaal te versterken als vennoot. Dit gaf mij de kans om me sec toe te leggen op de fiscale adviespraktijk, op een manier die mij goed past:

  • Van Silfhout fiscaal heeft de kennis en ervaring van een groot kantoor, en de slagkracht van een kleine organisatie;
  • Ik kan de fiscale positie van de klant centraal stellen en daar vol voor gaan;
  • Ik kan als onafhankelijke contactpersoon optreden richting banken, verzekeraars, notarissen, accountants en andere dienstverleners.

In mijn vrije tijd loop ik graag samen met Willeke mijn hoofd leeg. Daarnaast krijg ik veel energie van mijn werk als raadslid in de gemeente Ede. In deze functie kan ik verbinding leggen tussen zaken waar mensen in het dagelijks leven tegenaan lopen en de politiek.

Henk-Jan Versteeg

Henk-Jan Versteeg

Fiscalist

Ik ben Henk-Jan Versteeg. Ik ben getrouwd met Theodora en samen hebben wij drie kinderen.

Na mijn fiscaal juridische opleiding aan de Universiteit van Amsterdam, ging ik aan het werk als belastingadviseur. Ik werkte achtereenvolgens bij meerdere advieskantoren en deed veel fiscale ervaring op in diverse branches.

Vanaf 2020 ben ik verbonden aan het team van Van Silfhout fiscaal. Ik ben een creatief denker en ik ben vasthoudend. Deze eigenschappen gebruik ik om de beste oplossingen voor mijn opdrachtgevers te realiseren.

Mijn interesses liggen op de gebieden van:

  • omzetbelasting met een nadruk op de combinatie van omzetbelasting en overdrachtsbelasting bij de aankoop, ontwikkeling en verkoop/verhuur van onroerende zaken;
  • omzetbelasting voor Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI);
  • herstructureringen bij groei, overdracht of overname van ondernemingen;
  • formeel belastingrecht.

Mijn vrije tijd vul ik het liefst met flora en fauna. Ik woon buitenaf en heb een grote tuin waarin ik op zaterdag lekker ontspannen bezig kan zijn.

Jeroen Bijsterbosch

Jeroen Bijsterbosch

Fiscalist

In 2017 begon ik aan mijn opleiding Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met Fiscaal Recht. Na het behalen van mijn bachelor, vervolgde ik mijn studie met de masters Fiscaal- en Notarieel Recht. Bij Fiscaal Recht ging een wereld voor me open: hier wilde ik mee verder!

Elke dag en elke zaak is anders, dat is het leuke van dit werk. Het maakt ook dat ik altijd blijf leren, niet alleen omdat de wetgeving verandert, maar ook omdat in elke zaak andere dingen spelen. Ik zoek altijd naar de beste oplossing en vind het fijn om klanten te ontlasten in de vaak lastige fiscale zaken.

Hanneke

Hanneke de Weert – van Silfhout

Administratief medewerkster

Vacature

Fiscaal/juridische medewerker (16-40 uur)

Lees meer en solliciteer

Vacature

Fiscaal/juridische werkstudent

Lees meer en solliciteer

Kunnen we u helpen?

We maken graag tijd voor een afspraak!

Afspraak maken