bedrijfsovername

Bedrijfsovername

Er komt bij de verkoop van uw bedrijf veel op u af. Misschien heeft u geen idee wat er allemaal moet gebeuren en waar u moet beginnen. Hoe waardeert u de onderneming? Hoe zit het met de belastingen? We hebben al veel verkooptrajecten doorlopen en kunnen u vanaf de eerste tot en met de laatste stap adviseren. Zo dragen we zorg voor een vloeiend proces en nemen we u werk uit handen.

Personeelsparticipatie

Een bedrijfsovername heeft ook invloed op het personeel. Er kunnen onzekerheden ontstaan over mogelijke (gedwongen) uittreding, salaris of veranderende structuren. In dit proces zijn duidelijkheid en het betrekken van uw personeel juist van groot belang. Daarom voeren wij gesprekken met u en uw personeel. Zo zorgen we dat het voor alle betrokken partijen een duidelijk traject wordt.

Ontbinding samenwerkingsverband

Als u samenwerkingen wilt of moet beëindigen, adviseren we u over de juiste wijze van ontbinding en de prijsbepaling. Ook zorgen we voor de benodigde contracten. In dit proces zijn we de contactpersoon tussen uw bedrijf en betrokken notarissen en advocaten.

Wat we ook doen

Wat we ook doen

Kunnen we u helpen?

We maken graag tijd voor een afspraak!

Afspraak maken